Wyświetlanie wszystkich wyników: 12

Owoce w syropie

Idealne, starannie wybrane cytryny zanurzone w syropie z dodatkami to wspaniały dodatek do gorącej herbaty, letniej lemoniady czy wody mineralnej aby urozmaicić jej smak! Owoce w syropie to produkt, który powinien znaleźć się w każdej domowej spiżarni!

Sekret owoców w syropie

Sekretem naszych owoców w syropie jest to, że przygotowujemy zgodnie z recepturami sprzed lat! Oprócz tego oczywiście dbamy o to, aby starannie wyselekcjonować cytrynki, które będziemy zalewać syropem! Dzięki temu, że cytrynki zanurzamy w syropie pozwana to na długie cieszenie się smakiem i zapachem owoców.

Oprócz jakże istotnych cytrynek, które odgrywają tutaj główną rolę, istotne są również dodatki, które znajdą się w słoiczku. O czym mowa?

Aby nadać dodatkowy smak naszym owocom w syropie dodajemy również do nich miętę, goździki, imbir, żurawinę, wanilię, cynamon, maliny, whisky czy rum! Wszystko po to, aby każdy znalazł coś specjalnie dla siebie!

Jak wykorzystać owoce w syropie?

Jako dodatek do ciasta, miękkie i dorodne cytrynki sprawdzą się w tej roli idealnie. Oprócz tego oczywiście jako dodatek do herbatki, oprócz samych cytrynek można dolać sobie syropu do filiżanki. W letnie dni idealnie sprawdzą się jako dodatek do lemoniady.